Followers

Saturday, August 22, 2009

Ahlan Ya Ramadhan

Posted by Mohamad Mustakim Bin Sarmuji at Saturday, August 22, 2009


Ahlan Ya Ramadhan.

Ramadhan ini adalah Ramadhan yang pertama setelah hampir setahun saya mendirikan rumah tangga dengan pilihan hati, Irma Aznita Kambali.

Bulan ini juga kami cuba mengkhatamkan Al-Quran khusus niatnya untuk cahaya mata kami yang akan tiba akhir bulan Ramadhan.

Tempoh setahun jagung perkahwinan kami sememangnya dipenuhi dengan pelbagai pengalaman sebuah pernikahan yang direstui kedua-dua buah keluarga.

InsyaAllah, kami berharap agar Ramadhan tahun ini adalah yang paling terbaik daripada tahun lepas. Kelas tafaqquh fiddin dan tadarus Al-Quran akan kami sertai.

'Ya Allah, kami memohon ridhaMu dengan balasan syurga dan kami minta lindungi daripada kemurkaanMu dan nerakaMu. Ya Allah , sesungguhnya Engkau Maha Pengampun yang menyukai mengampun, maka ampunkanlah dosa-dosa kami. Amin.

5 comments on "Ahlan Ya Ramadhan"

skyjamil said...

so sweet, semoga bahagia sokmo, insyallah

Mohamad Mustakim Bin Sarmuji on August 22, 2009 at 4:57 PM said...

Terima kasih byk2. kami akan cuba wat g terbaik utk ramadhan ni :)

Cikgu Adham on August 22, 2009 at 5:29 PM said...

slm sheikh..
selamat menjalani ibadat di bulan ramadhan... semoga tahun ni lebih mantap dr sebelumnya....

WAN LEMAN on August 25, 2009 at 10:40 AM said...

salam mus,,ramadhan kareem!!!aku mendoakan agar rumahtangga ko sentiasa dibawah lembayung rahmat ALLAH...DARI WAN LEMAN.

Miss jane on May 21, 2010 at 11:23 AM said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,正妹牆,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站

Post a Comment

Ulama'

Blogger Tricks Habib Omar Dr.Yusuf
Dr.Wahbah Zuhaily Dr.Ramadhan Buoti Harun Yahya Darul Ifta' darussyifa' PUM

Tolabah

pmram PMRAM Hewi PMRAM MyMaqaz umi Pahang Perak Johor Terengganu Melaka Pulau Pinang Dumyat Mansourah Damanhur eKPKM Kedah Medic Permaya

Akhbar

Harakah keadilan TranungKite tkodaily detikdaily PahangDaily suarakampus Malaysiakini Metro beritaharian NST utusan jazeera jazeera MyKKK

Tv Online

tvkltan tvpas tvceramah RTM tv3 tv7 8TV tv9 tvseries
 

Mohamad Mustakim Bin Sarmuji Copyright 2009 Reflection Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez