Followers

Monday, June 22, 2009

Gambar Yang Sangat Membahagiakan

Posted by Mohamad Mustakim Bin Sarmuji at Monday, June 22, 2009


Alhamdullilah hatiku terasa nyaman dan aman mengenai Pas. Setelah laut bergelora, angin laut bertuip kencang di dalam gerakan Islam terbesar di Malaysia, Pas akhirnya idea asal Kerajaan Perpaduan yang dilontarkan oleh Tuan Guru Hadi Awang telah batalkan.

Oleh itu, langkah yang seterusnya adalah memantapkan parti dalam Pakatan Rakyat dengan mengulangi komitmen untuk terus bersama memperkasakan Pakatan Rakyat bagi membentuk kerajaan Persekutuan yang akan datang.

Pas telah menyelesaikan kemelut di dalam partinya mengenai salah faham mengenai unity government khususnya antara Mursyidul Am Pas, Tok Guru Nik Abdul Aziz dengan Timbalan Presiden, Nasharudin Mat Isa.

Jadi gambar Ustaz Nasharudin bersalaman dengan TGNA sangat membahagiakanku diwaktu fikiranku serabut dengan pelbagai spekulasi dan tribulasi ijtihad unity goverment. Alhamdullilah.


Ya Allah, teguhkan hati-hati kami dalam menyelusuri bahtera perjuangan Islam ini dan jauhkan akan kami anasir yang membawa kepada perpecahan di antara kami. Amin.0 comments on "Gambar Yang Sangat Membahagiakan"

Post a Comment

Ulama'

Blogger Tricks Habib Omar Dr.Yusuf
Dr.Wahbah Zuhaily Dr.Ramadhan Buoti Harun Yahya Darul Ifta' darussyifa' PUM

Tolabah

pmram PMRAM Hewi PMRAM MyMaqaz umi Pahang Perak Johor Terengganu Melaka Pulau Pinang Dumyat Mansourah Damanhur eKPKM Kedah Medic Permaya

Akhbar

Harakah keadilan TranungKite tkodaily detikdaily PahangDaily suarakampus Malaysiakini Metro beritaharian NST utusan jazeera jazeera MyKKK

Tv Online

tvkltan tvpas tvceramah RTM tv3 tv7 8TV tv9 tvseries
 

Mohamad Mustakim Bin Sarmuji Copyright 2009 Reflection Designed by Ipiet Templates Image by Tadpole's Notez